Select your timezone: Select
Vamos!!

Lithuania - Eurovision

05/12 20:00
Added 2018/05/10 11:22 | 2 thanks
  • Yes: 42.0%
  • No: 24.6%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 69

Pick: Lithuania (TOP 4) @3.100 10/10 -10.00

Topsport/Olybet/Bet365 koeficientas 3. Kažkada jis buvo 26, bet ne visada iš pirmo karto galima pamatyti vertę ten kur ji yra.

Asmeniškai, man ši daina patiko nuo pat pradžių. Eurovizija niekada per daug nesidomiu, bet mane stebino žmonių komentarai, kad mūsų daina netinkama Eurovizijai, kad mūsų pasirodymas pirmajame pusfinalyje yra tarp favoritų ir dėl to mes pasmerkti. Tuomet galvojau, o kodėl mes negalim būti favoritais su tokia daina? Muzika yra labai subjektyvus dalykas, todėl tai, ką dabar parašysiu bus tik mano nuomonė:

Lithuania daina man yra gražiausia visame konkurse;
Klausant Lithuania pasirodymo pusfinalyje ėjo šiurpuliukai per kuną. Jums ne?

Palaikymas internete labai didelis. BBC Eurovision puslapyje turim 11k like ant musu pasirodymo, kai dauguma nei 1000 nesiekia. Israel turi apie 2000, o jie juk vieni favoritų. Nemačiau nei vieno blogo komentaro ir komentuoja toli grazu ne tik Lithuania.

Jauna atlikeja su labai gražiu balsu atlieka nostalgišką dainą. Ši daina sulauks balsų iš visų amžiaus grupių žmonių. Šiek tiek galbūt neramina teisejų balsavimas, nes nežinau ko jie tikisi ir kaip balsuoja už tokias šalis kaip Lithuania.


Nedažnai kažko prašau, bet šįkart norėčiau paprašyti visų, kurie del tam tikrų priežasčių šiuo metu gyvena užsienyje - balsuokite uz Lithuania! Jei nenorite balsuoti uz Lithuania, tai balsuokite uz Ievą Zasimauskaitę! Su jumis mes turime šansą pakeisti istoriją! Kai mums sako, kad mes nesugebėsim, mes turim paprašyti tų žmonių palaikyti mūsų alų ir parodyti kaip tai yra daroma!


Įrodymą, kad aš tikiu pridedu nuotraukoje apačioje. Jeigu Lithuania užims nuo 1 u4 vietos prižadu paaukoti bent 500 eurų tiems, kam tų pinigų reikia labiau. Leisiu jums patiems nuspręsti kam norite skirti šiuos pinigus. Mane pažįstantys žino, kad finansinė nauda man niekada nebuvo pirmoj vietoj. Tai darau, nes tikiu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)