Select your timezone: Select
tennisclub

Herbert Pierre-Hugues - Sousa Pedro

03/24 15:00
Προστέθηκε 2021/03/24 10:43 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 100.0%
  • Ψηφίστηκε: 4

Προγνωστικό: Πάνω (19.5 Game's) @1.810 8/10 -8.00

Miami, 1. round, hard

Analizė paremta statistika, žaidėjų tipu ir paskutiniai rezultatais.

ATP Masters lygio turnyras, kuriame susitinka tikrai skirtingo tipo žaidėjai, tačiau ar skirtingo lygio? Nemanau. Taip Pierre neseniai demonstravo super rezultatus ir namie pasiekė finalą, tačiau, tai buvo indoors ir namai, o čia turime kitą situaciją, kai bus žaidžiama po saule, su vėju ir kitokios dangos. Apskritai imant Pranūzo rezultatus, tai mes matome, kad jis dalinai strugglina ant hardo ir nerodo įspūdingo žaidimo, nors kaip tokio ūgio ir padavimo turėtų mėgti greitas dangas, tačiau jam labiau limpa kitokio tipo turnyrai bei žinoma gal dvejetai.

Tuo tarpu varžovas visai netipinis harderis, tačiau pakankamai aukštas, turi neblogą padavimą ir yra labai judrus, kas turėtų padėti bent jau priešintis. Pedro pas mus clayeris, tačiau nematau problemų, kodėl prieš varžovą negali priešintis? Jei imtume paskutinius mačus ir nesvarbų kiek jų, tai apie 70% žaidėjas padaro tokį overį nesvarbu su kuo žaidžia.

Jei imam pranūzą, tai jis ir rodo panašius skaičius ir tikrai ne visada laimi lengvai, o ir pats yra linkęs į TB.

Manau šiame mače matysime gerus Pierro padavimus, ne vieną jo geimą laimėta žaidžiant serve and volley, einant prie tinklo ir manau, kad kažkaip nebus daug BP, kuriuos jam reiks ginti, o tas kartu ir minusas.

Žiūrint iš kitos pusės, mes turime greitą, besiginantį žaidėją, kuris turi jėgų ir galės lakstyti, ko manau užteks priešintis ir imti savo gamess, o kadangi prancūzas gynyboje nėra toks geras, galima teigti, kad jis max nubreikins po kartą ant bothejų setų, tad šiame statymui yra daug šansų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)