Select your timezone: Select
tennisclub

Mathias Bourgue - Dustin Brown

03/22 17:30
Προστέθηκε 2021/03/22 09:10 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 50.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 50.0%
  • Ψηφίστηκε: 6

Προγνωστικό: +4.5 Dustin Brown @1.800 8/10 +6.40

Lille challenger, 1. round, indoors

Statymas paremtas statistika iš paskutinių mačų, bendros elgsenos ir bendrų rezultatų bei kortų palankumo.

Šiame pirmame Challenger mače France susitinka panašaus reitingo žaidėjai, tačiau ne tokie panašūs žaidimu. Mes visi pažįstame Dustina Browną, kuris savo žaidimu kėrejo ne vieną, tačiau paskutiniai laikotarpiai pas jį buvo pilni traumų ir amžius jau nebe toks jaunas, o ir už varžovą jis vyresnis 10 metų.

Visgi, renkuosi čia D. Brown'o pliusinę ir gali kilti klausimų kodėl?

1) Žaidžiama France viduje, kur danga yra greita, kaip ir dažnai būdinga tokiems turnyrams, o tas tikrai palanku puikų padavimą turinčiam Vokiečiui.
2) Iman bendrają statistiką matome, kad Prancūzas linkęs labiau į grunto kortus ir ten praleidžia over laiko, kitaip nei mūsų D. Brown'as, kuris tikrai gerus rezultatus dažniau demonstravo ant greitųjų dangų.
3) H2H principe nieko nereiškia, tačiau pozityvo įnešti tikrai gali, kad galimai varžovas yra tiesiog įkandamas.
4) bothejų formos yra pakankamai panašios, tačiau over pliusų matome prancūzo pusėje, kuris ir pastaruoju metu rodė geresnę formą.

Kodėl galėtų nepasisekti?

Manau, kad namie žaidžiantis Prancūzas jausis better ir sėkmingiau, o jo rezultatai pastarieji rodo, kas jis žaidžia better ir fiziškai yra better pasiruošęs.

Pabaigai
Manau, daug ką nulems padavimai, ypatingai Dustino, kuriam einant jis tikrai Draw no Bet lengvu rezultatu, o turės kovoti kaip manau aš iki Peru. Klaidų tikrai matysime iš bothejų, klausimas kuriuo laiku ir ant svarbiausių points.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)