Select your timezone: Select
Ronaldo7

Manchester Utd - Watford

02/23 14:05
Προστέθηκε 2020/02/23 10:43 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 22.2%
  • Όχι: 55.6%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 22.2%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: Watford (+1) @1.880 8/10 -8.00

Puolimo potencialas United yra tragiskas. Nera kazkokiu akivaizdziu tendenciju, nes ir antru numeriu zaidziant daznai kyla problemu, bet tokiais atvejais buvo iveiktas city, chelsea, taciau daznai tikrai turiu akivaizdziu problemu puolime kai yra maco favoritas. Nera ankstyvo goal ir visos zaidimo gijos tikrai nebuna raudonuju naudai. Kiek apgaulinga isvyka buvo i susiktaja Bruge (zr. filma "In Brugges" (puikus filmas aut. past.)), nes didzioji dalis raudonuju buvo ilsinti, tai i sita mača, apart to kad reikejo suskraidyti iki Belgium, kaip rimto faktoriaus nevertinsime.
Welbeck grizo po traumos, tai ypac svarbu del Ismaila Sarr traumos (tiesa, jei zais pastarasis, bus dar better). Deeney nezaide beveik puses sezono macu. Tai dabar visas priekinis ketvertas yra sveikas ir tai manau rimta paspirtis zaisti better watfordui.
Nuo tada kai Deeney grizo, ir iejo i optimalia forma, pristampavo 5 golus per paskutinius 9 macus, ir per juos surinkta net 15 points. Akivaizdus minusas kad Deeney muse tam paciam Unitedui kuris buvo iveiktas 2:0. Tiesa, tas United turejo dar sveikus Rashford ir Pogba, kuriu siandien, kaip zinoma, nebus.
Summa summarum, United zais 3 mača per ta pacia savaite, ir ne del savo pasirinkimo kardinaliai rotavo sudeti Brugeje. Bent 4-5 zaidejai tures atlaikyti pilna sios savaites kruvi. To pasekoje dar buvo pasiekta kiek netiketa Peru pries chelsea, kuri sukure kiek geresne iliuzija apie man united forma. Watfordas krito i akivaizdzia duobe, taciau labai realu, kad pasiims points pries United.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)