Select your timezone: Select
Ronaldo7

Aston Villa - Burnley

09/28 14:00
Προστέθηκε 2019/09/28 10:46 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 16.7%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 50.0%
  • Ψηφίστηκε: 6

Προγνωστικό: Aston Villa @2.260 10/10 -10.00

Kuo galiu pasidziaugti, kas viskas kas siandien domino - tenkina koeficientais.
Komandu pozicijos atitinkamai 18 ir 9. Nors jeigu viskas butu priesingai, atrodytu gal net minimaliai logiskiau. Bet ok, patirtis siemet yra svarbu ne tik baigus komunikacija VDU, bet ir premier lygoje. Nors ir zaidejai mazesnio meistriskumo arba su 'mazesniu' potencialo lauku, bet jie jau moka suzaisti rungtynes kuriose points yra butini. Tas kol kas ir skiria siais teams akivaizdziai - aston villa better gan neblogai zaisdami namie pries west hama, will not scorea pirmajame, antrajame west ham guana raudona ir 25min astonui neuztenka ne tik pasiekti goal, bet net ir parodyti geresnio zaidimo. Pries arsenala ne tik du kartus isvaistyta Peru, bet net ir visa laika bunant su Peru pries team zaidziancia desimtyje isigudrinama pralaimeti (?!?!?!). Pirmaje ture isvaistyta Peru pries tottenhama. Ir mintyse deliojant tokius scenarijus burnley, manau jie is 1 points per siuos tris macus butu pasieme bent 5.
Taciau nepasaint to aston man patinka, cia yra mane zavintis grealishas, siandien pagaliau startuos turbut ir targetas, apie kuri ne karta minejau po southamptono prognozemis.
Truputi pakabekim apie burnley ir kodel tai, ka jie kol kas pasieke, yra burbulas, kuris greit sprogs. Visu pirma tai 4 goals, kuriuos scoree barnes. Geras zaidejas sakote jus, taciau ne. Ir net ne goals ispudingiausia jo statistika, o smugiai per mača. Tai yra jis padaro po 3.5 smugio i vartus PER mača. Palyginkime: uz ji under padaro kane, rashford, salah ir dar begale kitu, nes jis *** yra trecias zaidejas pagal smugius lygoje. Dar salia jo woodas daro po 1.7 smugio per mača, kas nera daug, bet scorees 2 golus, kas yra per daug. Ka tai indikuoja, kad jie kol kas zaide pries tragiskas teams, arba tokias kaip arsenal, kurias visi dubasina, tik kazkokiu budu jie vis dar laimi macus.
Peru pries southampton 3:0, draw su wolves, kurie visa sezona pradzia zaide po 2 macus per savaite del taip prastai kol kas atrodo epl, points pries brighton isvykoje ir 2:0 Peru pries norwich. Cia truksta tik newcastlo i si sarasa, ir beveik 4 teams, kurios realu, kad kaposis del relegationo periodu spotu. Kol kas patirtis ir tvarkasrastis suzaide, bet laikas astonui suzaisti paskutines 30min maco ir pasiimti 3 points.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)