Select your timezone: Select
Ronaldo7

Wolves - Chelsea

09/14 14:00
Προστέθηκε 2019/09/14 09:14 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 44.4%
  • Όχι: 11.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 44.4%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: Wolves Νίκη ή Ισοπαλία @2.970 10/10 -10.00

Sitas statymas taip kaip ir leicesteris intriguoja. Visos salygos numusti chelsea. Aisku cia iskart akivaizdus minusas, kad dogines teams tiek nesiusdavo zaideju atlikti pareigos savo saliai, o wolvsu visiskai kitoks komplektacijos stilius nulemia tai, kad jie issiunte i i rinktines panasu kieki zaideju, to pasekoje cia netures pranasumo.
Ne paslaptis, kad wolves buvo ta team, kuri oversia points nunese praeitais metais is top6 komandu, neskaitant favoritu. Siemet namie 1;1 su united, bet tokius macus skaityciau, jau kur net wolves gali ir wini , taigi man score netgi labiau nuviliantis, o bet taciau, koeficientai ir tame ir siame mace beveik identiski. United su ta sudetimi kuria zaide, tikrai yra pajegesne team nei chelsea ir kitas svarbus faktorius, del ko silpniau wolves startavo nei tiketasi - euro atranka. Vidury savaites vis tekdavo zaisti po antra mača, kai visos teams dar paciame jegu zydejime. Dabar viskas keisis, ir forma eis tik i prieki. Manau restartas bus naudingesnis jiems tas international breakas.
Geri wolvsu vasaros pirkiniai, su jimenezu priesaky, kuris jau dabar duoda akivaidzius rezultatus epl (2 goals). Ir kiti zaidejai tikrai neblogi, zinant tai, kad beveik nieko neprarado.
Apie chelsea, kaip zinoma ir apie wolves, united ir leicesteri, visus esu kalbejes jau si sezona, tad kartotis nenoriu, esme, kad chelsiui ne tik cia, ar kur kitur sunku bus. Jiems bus labai sunku visa sezona, nes siemet net ir patekti i top6 pasidare labai sunku ir gal net is kitos puses mane toks pasiektas ju score ir lengvai nustebintu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχετικά προγνωστικά (1)

Σχόλια (0)