Select your timezone: Select
Ronaldo7

Chelsea - Leicester

08/18 15:00
Προστέθηκε 2019/08/18 08:45 | 4 ευχαριστούμε
  • Ναι: 14.3%
  • Όχι: 42.9%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 42.9%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: Leicester Νίκη ή Ισοπαλία (+0.5) @2.270 8/10 +10.16

Kai vienu puslapiu duomenimis apie 90% loseju betina uz chelsea, o koeficientai tendencingai vaziuoja zemyn i kita puse, reiketu suprasti, kad nera viskas gerai. Ir is pirmo zvilgsnio taip, chelsea sutrypti unitedo tikrai ne pagal zaidimo logika, nebuvo jie kazkokie labai silpnesni, zaide gerai ir puolime (1 salyga buti sutryptiems) ir po praleisto goal dar suaktyvejo (antra salyga). Kadangi team nera bloga, mes tiketumemes reabilitacijos, o is patirties zinome, kad tam bettersia salyga ir kitas mačas ir pries silpnesne team namuose butu idealu. Taciau savaites vidury isikiso uefa super cup, tiesiog puikus mačas rezultato prasme ir labai netoli triumfo net buta. Ir cia kazkur faktai pasimeta ir susimaiso, o tada dar ir suvokiam, kad gal tik i viena team ziurim sitoje pirmadeje... O dar ta team ir neblogai pasirode pries uefa cempionus 😁.
Taciau pakalbekim apie lapes, kurios ne tik mano nuomone, bet ir daugumos ekspertu (buteliniu?) kartu su wolves ir evertonu yra rimtos kandidates ateinanti sezona stumti lauk is top6 ta pati chelsea ir united. Evertonas man nepatinka ir ju tokioje Peru nematau, wolves dar per greit subrendo, bet leicesteris yra butent ta team, kuri nors ir laimejo epl prastesne tikimybe nei kad kim kardashian taps jav prezidente, taciau neforsuodama ivykiu auga link top6.
Tarpsezony prarastas harry maguire, kurio svarba zinoma visi suprato jam isejus, kad tai buvo ispudingas gynejas ir vertas kiekvieno sumoketo cento, arba bent jau kad dabar rinkoje geresniu nebuvo, o rinkoje tvyro burbulas, tai vis tiek mokekim tiek svarus, gi ir svaras byra seniuk. Bet pinigais paislaidauta buvo puikiai ir pacio leicesterio - Ayoze Peru visiskas stealas is teams, kuri pati apie utopinius planus rinkoje snekejo. wina kova del Tielmanso irgi parodo, kokio rimtumo team yra Leicesteris. Tai jau nera team kuri susiperka atliekamus zaidejus. Apie Praet galiu pasakyti undersiai, nes tiesa pasakius nei daug matyti teke, nei ismine, nei zaide ir pirmame mace kol kas. Centro gyneju pora zinoma susilpnejo, taciau full backai tiesiog nuostabus - tiek ricardo Peru tiek Chilwellas. Ir abu dar augantys - tai nenustebkit, kad jau si sezona atrodys kaip top epl klubu full backai. Apie viduri nera ka kalbet, pirkiniai nuostabus, like zaidejai irgi tinkami.
Chelsea vasara prarado labai svarbius Luiz ir Hazard o i ju vieta nepastate nieko, Sezono starte nera Williano ir tai akivaizdi spraga, nors ir pulti bandoma, ispildymo akivaidziai truksta.
Didziausias winas cia vis tiek yra Rodgers > Lampard. Cia net nera diskusiju ir tas manau akivaizdziai matysis zaidime.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)