Select your timezone: Select
Ronaldo7

Tottenham Hotspur - champions

05/18 17:15
Προστέθηκε 2019/08/08 17:27 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 33.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 18

Προγνωστικό: Tottenham Hotspur @19.000 3/10 -3.00

Transfer window galima butu ivertinti 9/10. Ir tik del to, kad dybala vaiksciojo londono gatvem. Jeigu derybos net nebutu vykusios, vertintina butu 10.
Apie londono tottenhamo problemas praeito sezono skalambijau daug ir ilgai, 0 transferu, visi zaidejai pagrindo su rinktinem ejo labai toli, o zaide beveik visi pagrindiniai zaidejai. Tada vidury sezono pasivijo traumos, dauguma zaideju tapo unfit ir tt. Ir visa tai tik paaukojus taure. CL finalas, EPL gan greit pasidare aisku, kad tokiu tempu netempsi, tad reikejo protectintis CL spota.
Ir dabar atejus transferam kalba ejo ne ka nupirkti, o kaip neprarasti. Nuo sezono vidurio atrode gan aisku prarasti ne tik bettersia gyneja komandoje, bet viena bettersiu lygoje - alderweirelda. Eriksenas linksniuojamas su united ir real. Kad nepakenkti sau diskutuota, kad better atiduoti Realui. Rose - siejamas su psg ir kitais periodais top klubais. Sitoje koseje, buvo pamirsta, kad transferuose ne tik galima parduoti, bet ir pirkti. Taciau ne tik kad nieko nepapraradus (apart trippier, kuris nebutinai bettersias fullbackas savo pozicijoje komandoje) bet ir prideta nenormaliai daug kokybisko gylio ties centru - Ndomvbele , Lo celso, i wingeri atejo Sessegnon. Dauguma jaunimo dar metais paaugo, prideta dar zaideju iskart galinciu padeti teami. Zinoma, city turi beveik du vienuoliktukus, bet kas zino, gal siemet CL tottenhamui nebus tokia ilga, o neprasidejus traumoms ir likus pagrindiniame fronte galima nuveikti daug. team buvo subrendusi jau metais, kai leicesteris laimejo epl. Nuo to laiko pridejo brandos ir investiciju i kokybiskus zaidejus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)