Select your timezone: Select
petrazole

Dortmund - M.Bayern

08/03 18:30
Προστέθηκε 2019/08/03 07:53 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 66.7%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 12

Προγνωστικό: Πάνω (3 goal) @2.000 6/10 -6.00

Germany super taurės finalas. Veiksmas vyks Dortmundo teams namų stadione.

Vasarą Dortmundo team kaip reikiant pasistiprino. team pasipildė broliu paklydėliu M.Hummels, kuris grįžo iš Bayern. Iš PSG atvyko Abdou Diallo, taip pat atvyko T.Hazard, J.Brandt, N.Schulz, o taip pat išsaugotas P.Alcacer. Vienintelis vasaros praradimas klube tai C.Pulisic išvykimas į Chelsea. Pasiruošime Dortmundo team iškovojo visas Peru, žaidimas atrodė išties labai gerai. Per penkerias rungtynes team Nepal varžybų will not scoreusi bent 3 goals, tiesa gynyboje tik kartą pavyko išsaugoti savo vartus sausus. Šiandien teami tikrai nepadės J.Brandt, kuris gydosi traumą, neaiški situacija dėl T.Hazard ir Dan-Axel Zagadou. Prognozuojamas šio vakaro vienuoliktukas: Bürki; Hakimi, Akanji, Hummels, Schulz; Witsel, Delaney; Sancho, Götze, Reus; Alcacer.

Miuncheno team taip pat vasarą turėjo pasikeitimų. Atsisveikinta su veteranais F.Ribery ir A.Robben. Taip pat išvyko Rafinha, baigėsi J.Rodriguez nuoma. Komandą papildė išskirtinai gynėjai: iš Atletico nusipirktas L.Hernandez, iš Stuttgart paimtas B.Pavard, period milijonai investuoti į jauną puolėją J.F.Arp. Pasiruošime Bayern klubas 5 rungtynes iš kurių 3 laimėjo ir dvi pralošė. Puolime Bayern atrodė gerai, pasižymėta visuose rungtynėse, tačiau gynyboje būta problemų, kaip ir Dortmundo klubas, jie savo vartus tik kartą išsaugojo sausus. Miuncheno teami neaišku ar šiandien padės ​S.Gnabry , kuris patyrė šlaunies traumą, taip pat greičiausiai nebus L.Hernandez, kuris traumuotas nuo vasario mėnesio. Prognozuojama šio vakaro sudėtis: Neuer; Kimmich, Süle, Pavard, Alaba; Tolisso, Thiago; Müller, Goretzka, Davies; Lewandowski.

Tarp šių komandų susitikimai būna visuomet rezultatyvus. bothejų komandų puolantys žaidėjai jau nuo sezono pradžios demonstruoja solidžią formą. Iš paskutinių 8 tarpusavio mačų, toks totalas buvo Peru net 7 kartus. To paties tikiuosi ir šiandien. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)