Select your timezone: Select
petrazole

Basel - PSV

07/30 18:00
Προστέθηκε 2019/07/30 09:54 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 55.6%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 44.4%
  • Ψηφίστηκε: 18

Προγνωστικό: Πάνω (3 goal) @1.800 5/10 5.00

Atsakomosios rungtynės Switzerland. Pirmoji klubų akistata baigėsi įspūdingai, PSV team sugebėjo išsigelbėti nors dar 88 minute buvo atsilikusi 1:2, sugebėjo išplėšti Peru per pridėtą laiką 3:2.

Baselio team savaitgalį savo lygoje namuose pralaimėjo kukliam St. Gallen klubui 1:2. Šio rezultato nebūčiau linkęs sureikšminti, nes treneris smarkiai rotavo sudėtį ir davė atsikvėpti pagrindiniams komandoms futbolininkams. Visas dėmesys sutelktas į šio vakaro rungtynes. teami būtinai reikia mušti goal ir win šio vakaro rungtynes. team dėl traumų bėdų neturi. Labai didelis pliusas Baselio teami yra du pelnyti išvykos įvarčiai, todėl jų negąsdins ir vienas PSV goals. Prognozuojama ekipos sudėtis šiam vakarui atrodo taip: Odlim, Widmer, Alvarez, Olderete, Comert, Zuffi, Frei, Xhaka, van Wolfswinkel, Ajeti.

PSV team savaitgalį surėmė ginklus su Ajax klubo dėl Netherlands super taurės, ir tą mačą pralaimėjo rezultatu 2:0. Skirtingai nei Baselio team PSV neturėjo prabangos pailsinti visus pagrindinius žaidėjus. Verta paminėti tai, kad iš pagrindinių futbolininkų rungtynes praleido tik vienas N.Viergever, o kiti pagrindo žaidėjai pasirodė po keitimo: Malen, H. Lozano,E. Gutierrez. PSV šiame mače taip pat patyrė gan didelį smūgį, traumą patyrė vienas kertinių teams žaidėjų S. Lammers. Planuojama šio vakaro sudėtis atrodo taip: Zoet, Dumfries, Sadilek, Viergever, Luckassen, Rosario, Gutierrez, Lozano, Bergwijn, Bruma, Malen.

PSV ekipos gynyba yra braškanti, tą parodė mačai su Basel ir Ajax, tačiau puolime talento ši team nestokoja. Baselio teami truks plyš reikia win šį mačą norint žengti toliau, taigi team nebus užsidariusi gynyboje ir bandys atakuoti. PSV turi žaidėjų galinčių nubausti Basel ekipą greitose atakose, tai super greiti žaidėjai Malen ir Bruma. Čia tikiuosi rezultatyvaus futbolo, both ekipos turi talento puolime, o gynyboje neišvengia klaidų, mano spėjimas šiam mačui rezultatyvios draw 2:2. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)