Select your timezone: Select
petrazole

AC Milan - Benfica

07/28 19:15
Προστέθηκε 2019/07/28 15:46 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 11.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 55.6%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: Πάνω (2,5 goal) @1.700 10/10 -10.00

Milano klubas dar tik pradeda pasiruošimą sezonui. Per vasarą ekipoje pasikeitė treneris, vairą Peru Giampaolo, kuris yra linkęs ekspermentuoti ir išbandyti savo naujus auklėtinius. Pirmose rungtynėse jie pralaimėjo 1:0 Bayern. Šiandien Milano klubas neturės savo ryškiausio vasaros pirkinio gynėjo T. Hernandez, kuris pirmoje dvikoje patyrė čiurnos traumą. Naujasis treneris šiandien turės gerokai stipresnę sudėtį nei pirmam mače, nes planuojama, kad prie ekipos prisijungs Musacchio, Romagnoli, Rodriguez ir Suso, visiem jiem prognozuojama vieta startinėje sudėtyje. Planuojamas startinis vienuoliktukas atrodo taip: Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Borini, Biglia, Calhanoglu; Suso; Piatek, Castillejo.

Benficos klubo pasiruošimas jau gerokai įsisiūbavęs. Jie jau sužaidė 4 rungtynes iš kurių 3 laimėjo, o 1 pralaimėjo. Vasarą team, kaip įprasta atsisveikino su gerai sezone atsiskleidusiais žaidėjais: J.Felix, L.Jovic, R.Jimenez. Kaip visuomet jie pasipildė gerais atakuojančiais žaidėjais: C.Vinicius ir R. Tomas. Didžiulė klubo Peru buvo ta, kad išlaikytas teams rezultatyviausias žaidėjas H.Seferovic. Jis kartu su R.Tomas pasiruošime jau pelnė po tris goals. Žadama, jog šis duetas pradės ir šio vakaro rungtynes. team apie traumas nepranešama. Prognozuojama startinė sudėtis atrodo taip: Zobin; Tavares, Dias, Ferreira, Grimaldo; Pizzi, Luis, Pires, Silva; De Tomas, Seferovic.

Mano akimis čia bus rezultatyvios rungtynės. Milan team dar tik pradeda aktyviau ruoštis sezonui, o Benfica jau žais penktas rungtynes. team susižaidusi, muša goals visiems, nors gynyboje pasitaiko klaidelių. Milan team šiai dvikovai mes gerokai stipresnę sudėti nei su Bayern, todėl ir iš jų tikiuosi bent 1 goal. Mano spėjimas 3:1 Benficos naudai. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)