Select your timezone: Select
petrazole

Ostersunds - Malmo FF

07/28 13:00
Προστέθηκε 2019/07/28 08:53 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 100.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 5

Προγνωστικό: Πάνω (2,5 goal) @1.900 5/10 -5.00

Šeimininkai namuose žaidžia neblogai, per 8 mačus pralošta tik kartą. Taip pat ši team namuose pasižymėjo septyniuose mačuose iš aštuonių. Praėjusiame ture Ostersunds klubas išvykoje pralaimėjo Norčiopingo teami 3:0. Šiandien teami tikrai nepadės Colkett ir Hopcutt, kurie yra traumuoti. Neaiški situacija ir dėl šių žaidėjų:Kroon, Sellars, Pettersson. Kiek teko rasti informacijos prognozuojama startinė sudėtis atrodo taip: Keita; Mukiibi, Sonko-Sundberg, Poppler-Isherwood; Aiesh, Amin, Ssewankambo, Weymans; Edwards, Baptiste, Islamovic.

Malmo team į šį mačą po sunkių varžybų Slovenia su Domzales klubu. Prieš šias rungtynes Malmo ekipos treneris akcentavo, kad rungtynėms turėjo nedaug laiko pasiruošti tik 63 valandas. Taip jis teigė, jog mačas Slovenia atėmė daug jėgų, todėl sudėtis turėtų būti parotuota šios dienos mačui. Malmo ekipos treneris pažymėjo, jog šiandien tikslas yra Peru. teami dėl traumos negalės padėti Traustason, o situacija ar žaisti galėsi neaiški dėl Rakip. Prognozuojama ekipos sudėtis šiam mačui: Dahlin; Brorsson, Bengtsson, Knudsen; Larsson, Rakip, Bachirou, Innocent, Rieks; Molins, Antonsson.

Šeimininkai šiame mače turi šansą pagaliau užsikabinti ir win prieš Malmo, nes savo aikštėje dar to nebuvo padaryta per keturis mėginimus. Aš čia tikiuosi rezultatyvaus futbolo, nes tikiu, kad šeimininkai pasižymės bent kartą.Malmo team nors ir turi sunkų tvarkaraštį vistiek yra gerokai geresnė team nei Ostersunds, ir pasieks čia Peru. Mano spėjimas 2:1 Malmo. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)