Select your timezone: Select
petrazole

S.Williams - S.Halep

07/13 13:00
Προστέθηκε 2019/07/12 20:04 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 33.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 24

Προγνωστικό: S.Williams (handicap gamess -3) @1.900 5/10 -5.00

Moterų finalas. both tenisininkės šį turnyrą atrodo gerai. S.Halep nustebino savo geru žaidimu ant žolės, nors ji neturi galingo servo, ji puikiai ginasi nuo galinės linijos ir išprovokuoja daug varžovių klaidų, įveldama jas į ilgus ralius. Pusfinalio mače S.Halep lengvai susidorojo su E.Svitolina. Verta paminėti tai, jog S.Halep iki šio etapo buvo Ghana lengvos varžovės, nes po jos puse buvusios seedintos žaidėjos( Naomi Osaka, Caroline Wozniaki, Venus Williams ir Madison Keys), pralaimėjo ankstyvuose raundose, o E.Svitolina buvo jos pirma seedinta žaidėja.
Tuo tarpu S.Williams prieš šį turnyrą period klaustukų dėl fizinio pasiruošimo, tačiau einant turnyrui tapo aišku, kad ji visiškai atsigavusi po visų traumų. Ji gerai juda korte, padavimas kaip visada galingas ir puikiai veikiantis, o ta jos vyriška jėga tiesiog varo į neviltį visas varžoves. Taip pat ji labai neblogai priiminėja varžovių padavimus ir susikuria daug galimybių breakuoti varžoves. Pusfinalio mače su B.Strycova buvo tiesiog susidorota per 59 minutes.
both tenisininkės parodė savo bettersią tenisą pusfinalio mačuose, mano akimis finale triumfuos S.Williams dėl periodų priežasčių: 1) ji pagaliau atrodo visiškai sveika ir žaidžia puikų tenisą 2) S. Halep rekordas grand slam turnyruose 1W 3L, taip ji atrodo puikiai šiemet ant žolės, tačiau tai jos first finalas Wimbledone, kai tuo tarpu Williams tai bus jau 11 finalas čia, o jos rekordas finaluose 7W ir 3L, manau patirtis irgi bus faktorius 3) S.Williams prieš S.Halep turi rekordą 9W 1L, o tai Peru iškovota 2014 metais, paskutinis jų susitikimas vyko šiemet Australian Open S.Williams laimėjo 2:1 (6:1;4:6;6:4).

S.Williams iki finalo turėjo sunkesnį periodą, įveiktos geros varžovės, o pats žaidimas viso turnyro metu tik gerėjo ir dabar pasiekė piką. Norint S.Halep win, jai reikės itin gerai padavinėti, nes S.Williams tiesiog baudžia visas iš eilės, jei padavimas būna prastas. Be abejonės patirtis taip pat S.Williams pusėje, todėl manau bus laimėta per du setss, o tokia minusinė handicap yra tiesiog saldainis. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)