Select your timezone: Select
petrazole

Senegal - Benin

07/10 16:05
Προστέθηκε 2019/07/10 08:15 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 75.0%
  • Όχι: 16.7%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 8.3%
  • Ψηφίστηκε: 12

Προγνωστικό: Senegal (handicap -1 goals) @1.750 7/10 7.00

Africa taurės ketvirfinalis. Senegal į šį čempionatą atsivežė visas savo žvaigždes: K.Koulibaly, I. Gueye, Ch.Kouyaté, S.Mané, I.Sarr ir kitus topinio lygio žaidėjus. Grupėje buvo iškovotos dvi Peru ir patirta nesėkmė prieš Algeria. Aštufinalyje team susitvarkė su Uganda rezultatu 1:0. team yra labai talentinga puolime ir žaidžia atakuojantį futbolą. Vienintelis neraminantis aspektas jų žaidime yra 11metrų baudiniai, kuriuos muša S.Mane, jis jau sugebėjo dukart jų nerealizuoti, vienas iš jų buvo aštufinalyje su Uganda.
Benin yra šio turnyro siurprizas. team dar nelaimėjo nei vienų varžybų, bet sugebėjo išlysti į ketvirfinalį. Grupėje sužaista lygiosiomis su Ghana, Guinea Bisau ir Cameroon, o aštunfinalyje po baudinių serijos įveiktas Morocco. Morocco užchokinimas tai buvo kažkas tokio, per pridėtą antro periodnio laiką buvo uždirbtas 11 metrų baudinys, tačiau jo realizuoti nesugebėjo H.Ziyech, o visa kita jau istorija. team žaidžia gynybinį futbolą, Peru į kontra ataką, tačiau ji dar nebuvo sutikusi tokios pajėgios rinktinės kaip Senegal.

Komandų naujienos: Senegal teami vis dar negalės padėti traumą patyręs vartininkas E.Mendy, tačiau jį puikiai kol kas pavaduoja jo dubleris A.Gomis, per abu žaistus mačus nepraleido nė vieno goal. Gali būti, kad į sudėtį šiandien grįš gynėjas S.Sane. Benin ekipos sudėtyje šiandien tikrai nebus gynybos ramsčio K.Adenon, kuris užsidirbo raudoną kortelė mače su Morocco. Benin ekipos sudėtyje šiandien grįš Steve Mounie, kuris buvo suspenduotas.

Senegal vienas iš favoritų win šį turnyrą, team žaidžia gerą futbolą, ypač puolime. Žinoma gynyba veikia puikiai irgi praleistas tik 1 goals. Benin gynybinė team, kuri puolime stokoja talento ir išmonės. Futbolo ekspertų tiek ir mano akimis, čia Senegal turi žymiai geresnę sudėtį, ir turėtų lengvai išpręsti reikalus, mano spėjimas 2:0 Senegal naudai. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)