Select your timezone: Select
petrazole

FK Sarajevo - G. Celtic

07/09 17:45
Προστέθηκε 2019/07/09 15:41 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 100.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: FK Sarajevo (handicap -1 goals) @1.800 6/10 +4.80

Both teams vasara išgyveno didelius pasikeitimus. Sarejevo team Peru iškovojo savo čempionato titulą ir 4kart tapo championss. Po sezono ekipą paliko visa gynybos linija A.Bekic, N.Mujakic, A.Šofranac, J. Adukor, jei A.Bekic ir J.Adukor žaisdavo epizodiškai, tai N.Mujakic ir A.Šofranac buvo pagrindiniai gynėjai tikri gynybos ramsčiai. Vartų saugumas turėtų būti patikėtas jaunam tik 21 metų vartininkui V.Kovecevic, gynyboje šansas turėtų būti suteiktas jaunam 19 metų dešnio krašto gynėjui H.Šabanovič, o kairiame krašte turėtų rungtyniauti B.Letic, kuris atvyko šią vasarą iš Karvina klubo. Aikštės viduryje žaidimo gijas tvirtai laiko A.Mustafic ir teams kapitonas K.Velkovski. Kraštuose turėtų žaisti A.Šišic ir N.Crepaldi da Cruz. B.Tatar yra šios ekipos bettersiai kuriantis žaidėjas puolime, ir turėtų žaisto po nauju puolėju S.Milanovic, kuris į klubą atvyko šią vasarą iš FK Krupa klubo. Treneris išliko tas pats, todėl labai tikėtina, kad klubas išlaikys savo mėgstamą formaciją 4-2-3-1.

Celtic irgi per vasarą gerokai pasikeitė. Visų pirma klubą paliko net 12 žaidėjų, o team papildė tik trys. Didžiausios netektys yra gynyboje, iš gynybos grandies komandą paliko net 6 žaidėjai, nuomos sutartys baigėsi su F.Benkovic ir J.Toljan, o taip klube jau nebėra E.Izaguirre, M.Lustig, D.Boyata, M.Compper ir C.Gamboa. team gynybos linijoje vasara pasistiprino nusipirkdami C.Jullien ir B.Bolingoli-Mbombo, abu šiandien turėtų debiuoti nuo pirmų minučių. Vartus gins S.Bain, kuris sužaidė praėjusį sezoną labai gerai, per 31 mačą savo vartus išsaugojo sausus 22 kartus ir praleido tik 11 goals. Aikštės viduryje Glazgo team turėtų išleisti R.Christie, S.Sinclair ir praėjusių metų bettersią Škotijos žaidėją J.Forrest. Priekyje reikalus kaip ir praėjusį sezoną turėtų spręsti O. Edourad, kuris Peru pelnė 22 goals. Ant suolo Celtic turi daug talentingų žaidėjų puolime: T.Rogic, M.Johnston, K.Dembele,L.Griffiths. teami šiandien nepadės period žaidėjai : J.Šimunović, kuris dar neatsigavęs po EURO U21, O.Ntcham vis dar atostogauja, K.Tierney yra traumuotas.

both teams vasara išgyveno daug pasikeitimų, tačiau tiek biudžeto tiek žaidėjų lygio klausimais Celtic yra pranašesnis klubas. Škotijos team turi over talento visuose aikštės vietose nei Sarajevo klubas, mano manymu tai bus sunkios rungtynės. Balkanuose visada mačai būna sunkūs, bet Celtic yra gerokai aukštesnio meistriškumo team ir turėtų šiandien susitvarkyti su šiuo iššukiu, mano spėjimas 2:0 Celtic naudai. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)