Select your timezone: Select
petrazole

France W - USA W

06/28 19:00
Προστέθηκε 2019/06/28 10:02 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 70.6%
  • Όχι: 11.8%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 17.6%
  • Ψηφίστηκε: 17

Προγνωστικό: Πάνω (2,5 goal) @2.100 6/10 +6.60

Šis mačas bus tikras čempionato Peru. Šeimininkės prancūzės yra vienintelė team team, kuri įveikė Amerika per 42 mačus skaičiuojant nuo 2017 metų liepos. Žinoma tai buvo draugiškos varžybos ir Amerikos sudėtis buvo ekspermentinė, šis mačas vyko šiemet ir prancūzės laimėjo 3:1.
Amerikos team prieš čempionatą buvo įvardijama kaip favoritė, ir šią etiketė patvirtino savo žaidimu grupėje win visi trys mačai: prieš Thailand 13:0, Chile 3:0, Sweden 2:0. Aštunfinalyje amerikietės gavo tikrą testą nuo Spain , nors laimėjo 2:1, tačiau tai buvo sunkus mačas. Ispanių gynėjos buvo itin fiziškos, o tai buvo ne itin palanku amerikietėms, kurios over žaidė ilgais kamuoliais ir puolėjos tiesiog nesugebėjo ant jų užsikabinti.
France rinktinė grupės etape žaidė gerai ir užtikrinai. Šeimininkės grupėje laimėjo visus tris mačus: prieš South Korea 4:0, Norway 2:1, Nigeria 1:0. Aštunfinalyje turėta vargo su Brazil, laimėta tik po pratęsimo 2:1.

Šis mačas turėtų tikras desertas moterų futbolo mylėtojams. Sunku šį mačą įsivaizduoti klampų ir gynybinį. Prancūzės turės fanų palaikymą, tačiau kaip parodė mačai su Norway ir Brazil, kuriuose buvo praleisti įvarčiai, joms bus itin sunku, nes amerikietės visai kitokio lygio varžovės. Sunku įsivaizduoti ir tai, jog amerikietės pačios išlaikys sausus vartus, nes jų taktika 4-3-3, kuria žaidžiama visa čempionatą palieka skylių varžovėms pasižymėti. Amerika kaip ir France dar nebuvo sutikusios tokio lygio varžovo kaip šįvakar. Teko skaityti ir analizuoti daug ekspertų įžvalgų, tai visi vieningai sutaria, kad šis vakaras bus rezultatyvus, aš su jais sutinku ir važiuoju kartu. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)