Select your timezone: Select
Ronaldo7

Tottenham - Liverpool

06/01 19:00
Προστέθηκε 2019/06/01 17:19 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 16.7%
  • Όχι: 50.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 18

Προγνωστικό: Tottenham @4.450 6/10 -6.00

Butu geda neuzbaigti tokio CL sezono. Vienok, noreciau prirasyti labai daug, bet tam visiskai neradau laiko. Taigi greitai, kas, kaip ir kodel.
Kodel? Regular Time. Tolimesnej analizej parasysiu, kad pagrindinis argumentas cia yra zaidejai. O tie zaidejai yra be formos, ir 120min pranasumo neturetu. Mano nuomone, pendeliuose taip pat, nors juose nesu atrades kazkokiu sekmes formuliu, bet Van Galas laimejo juos pakeisdamas vartininka. Reiskias kazkokios sekmes formules yra, ir cia siai dienai visi pranasumai liverpulio puseje.
Kas? Harry Kane ir Harry Winks. Maybe ir Aurier kazkiek laiko, nes Trippier daug laiko turejo, per kuri irode, kad nera patikimas. Bet aurier ne kazkoks geresnis stebuklas. Grizkime prie Harry. Ypac Winks, nes Kane irodes savo verte. Taigi tottenhamas pilnai sveikas nebuvo beveik visa sezona ir tam yra objektyviu priezasciu - WC dauguma zaideju zaide ilgai, vasara be transferu. Taciau kiek trumpai zaide su Winks, tai jei spesit atsisukit mača camp nou. Pasakykit man kiek komandu yra dominave camp nou. Tai tottenhamas tai dare del Winkso. Ir metais pries tai dare pries Reala. Elite atraminiu netaps del traumu, bet vienu bettersiu anglu bus ilgai.
Kaip? Kaip taip neobjektyviai ivertinti neutraliam locatione londono team. 3 metai kovoja del auksciausiu vietu. Turi patikima gynybos duo, turi bettersia karjeroje zaidzianti atraminiu duo. Erikseno ir Lloris forma prastoka, bet 11 zaideju ir liverpooly rasciau kas iskrenta is konteksto. All english finale isskirti kazka dideliu favoritu man visiskai nesupratama.
Tikrai noreciau pratesti, bet nera tiek laiko. Grazaus finalo.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)