Select your timezone: Select
Drako 73

Valencia - Arsenal

05/09 19:00
Προστέθηκε 2019/05/09 09:28 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 44.4%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 55.6%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: Valencia (-1) @2.400 6/10 -6.00

Pasiskolinu Budraičio komentarą: Jeigu vadovautumėmės Čempionų lygos tendencijomis, tai pirmąsias rungtynes pralaimėjusi „Valencia“ turėtų geresnes galimybes įšokti į finalo traukinį. Ir tai nėra neįmanoma – „Arsenal“ žaidimas šį sezoną namie ir išvykoje skiriasi kaip diena ir naktis.

„Arsenal“, panašu, kad liks už England Premier lygos ketvertuko ribų, o tai reiškia, kad norėdami iškovoti periodalapį į kito sezono Čempionų lygą, jie privalo win UEFA Europos lygą. Apie tai, beje, prieš atsakomąsias rungtynes spaudos konferencijoje užsiminė ir Unai Emery – treneris, kurio gražiausi karjeros metai prabėgo.. Valensijoje.

Įdomu tai, kad „Valencia“ ekipos situacija identiška. Ji yra ant penktojo turnyro lentelės laiptelio ir per paskutinius du turus yra priklausoma ne tik nuo savęs, bet ir nuo fantastišką sezoną žaidžiančios „Getafe“ teams. Tiesa, pastarosios dar laukia ne itin motyvuota „Barcelona“.

Kalbant apie šio vakaro rungtynes, tai „Valencia“ net išvykoje sugebėjo pirma scoreti. Todėl neverta net kalbėti apie tai, ar ji pajėgi tą padaryti savo aikštėje. Tiesa, šįvakar aikštės šeimininkai bus priversti rungtyniauti be Deniso Čeryševo.

„Arsenal“ nacionaliniame čempionate gyventų ramiau, jei per paskutines ketverias rungtynes būtų iškovojęs over nei vieną points. Neiškovojo. Jau užsiminiau apie šios teams bėdas žaidžiant išvykose, taip kad kalbant skaičiais, U.Emery auklėtiniai England per aštuoniolika rungtynių yra laimėję vos šešerias ir tai yra tik dešimtas score.

Dar kalbant apie nelaimingąsias išvykas, vertėtų pažymėti, kad „Arsenal“ Europinėse kampanijose prieš Spain teams yra laimėjęs vos du kartus per penkiolika susitikimų, o „Valencia“ kaip tik nepralaimėjo net vienuolikos iš eilės namų mačų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)