Select your timezone: Select
Ronaldo7

Bournemouth - Tottenham Hotspur

05/04 11:30
Προστέθηκε 2019/05/02 07:37 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 50.0%
  • Όχι: 12.5%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 37.5%
  • Ψηφίστηκε: 8

Προγνωστικό: Bournemouth Νίκη ή Ισοπαλία (+0.5) @1.970 10/10 +9.70

Cia toks koeficientas mano nuomone turetu buti, net jei Tottenhamas butu pilnos sudeties, ziurint grynai i maco svarbos klausima. Jei arsenal laimi abu macus paskutinius, tottenhamui reikalinga Peru. Apart sito maco liks evertonas namie. Manau all in bus ten, tikrai ne sitam mace. Pries uniteda užtenka ir lygiuju, nes turi pranasuma pries juos. 4 vieta garantuos CL spot. Arsenal taip
pat kovoja europa league, tai gali spota ten iskovot ir manau tokiam prastam streake vis tiek prioritetas bus trofejus.
Pochetino negali zaisti nei 3-5-2 nei 4-2-3-1, bothem megstamiausias savo issidestymais, nes tiesiog neturi tam resursu. Negana, kad finishingas tragiskas, nors ir sonas overperformina si sezona, bet dbr ir gynyba isretejus, ir tas pats vidurys subyrejes, kur wanyama priverstas zaisti auksciau, o jo kuryba, nera nei prasta nei gera, jis tiesiog jos neturi. Labai prastai pries ajaxa atrode, praradinejo kamuolius lygiose vietose. Trippieras prarado possesiona 28 kartus, gali buti dropintas. Foyth realu kad startuos. Visgi turime pripazinti, kad jis avansu premier lygoj dar zaidzia.
Bournemouthas labai neprasta namu team, grynai tvirtas vidutiniokas. Patinka tai, kad nelaimejo cia 5 macu is eiles (daug netiketu pralaimejimu) taip pat kad neturi problemu musti golus - 52 turnyre, tai yra bettersias score bottom desimtuke. Apskritai uz juos tik top6 over musa. Aisku ir bormuthas disponuoja dideliu kiekiu traumu, taciau i sudeti grize wilsonas, cookas kas liecia pirmo svarbumo zaidejus. Yra pora no namu gynyboj, kas itakoja prasta gynyba. Bet pries dabartini tottenhama gali uztekti ir kazko paprastesnio.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)