Select your timezone: Select
Ronaldo7

Manchester United - Chelsea

04/28 15:30
Προστέθηκε 2019/04/28 10:10 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 42.9%
  • Όχι: 7.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 50.0%
  • Ψηφίστηκε: 14

Προγνωστικό: Manchester United @2.690 8/10 -8.00

As net neslepdamas megaujuosi tuo, kaip skesta (sportine prasme) sis klubas. Fantastiskas dziaugsmas apeme kaip united iveike psg, kas garantavo klounui kontrakta, o man dar periods metus cirkelio ziurint i sita parodija. Kodel sakau, kad sportine prasme? Nes finansine, marketingine ir visa kita Woodwardas vis tiek islaiko si kluba visiskame tope, kas irodo, koks jis geras vadybininkas. Taciau sportine prasme priimineja visus imanomus blogiausius sprendimus. Tiek siam kartui.
Kas liecia statyma, tai unitedui cia do or die mačas. Po chelsio liks dugnines teams ir visiskai realus 6 points. Arsenalas po siandien tures irgi lengvus macus, chelsis kiek sunkesnius. Visu antra tai net ir Peru bei 4 vieta negarantuos spoto CL, zinant, kad At least ones klubas is tu kuriuos reiks pasivyt EPL gali wini europos lyga.
United will not scoree 3 macus is eiles, o apskritai pralaimejo 5 kartus per 6 macus. Ir tai nera kazkoks netiketumas, team savo talentu varoma ilgai negali buti, reikia kazko over, pvz trenerio. O to talento nera tiek ir daug, lyginant pvz su realu, kuriems zidanas irgi nesimaise ir leido tiesiog zaisti. Taciau chelsea reikalai irgi ne ka geresni, ten nors ir treneris yra, bet daznu atveju jis ne tik nepadeda, bet ir maisosi zaidejam.
Sarri teige, kad sezona vertina gerai. As irgi panasios nuomones apie chelsea. Vis tik gera sezono pradzia leidzia tureti dabar premiere tai, ka jie turi. Mano nuomone prie visu salygu koeficientas nera adekvatus uz Uniteda, kad ir kaip jie atrodytu. Chelsiui lygiuju neuztenka, nenorint, kad ju likimas sprestusi taureje arba arsenalo rankose, taigi turetu buti gan idomus zaidimas konkreciai sportine prasme.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)