Select your timezone: Select
Ronaldo7

Tottenham Hotspur - Brighton

04/23 18:45
Προστέθηκε 2019/04/23 13:45 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 55.6%
  • Όχι: 11.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες - ΝΑΙ @2.380 10/10 -10.00

Tiek city, tiek mačas su huddersfieldu galejo sudaryti klaidinga ivaizidi - 7 goals be kano nera tikrasis tottenhamo puolimo veidas. Cia buvo overperforminta gerai ir daug reiktu del to dekoti Sonui.
Sonas zaidzia ne tik bettersia sezona tottenhame, bet vienareiksmiskai bettersia karjeroje. Kas dar tokius zaidzia? Winks bei Sissoko. O dabar placiau link ko vedu.
Tottenhamas visa sezona vargo su visokios burnley, newcastle, southampton, watford ir kitais panasaus lygio varzovais, kurie duoda tottenhamui kamuoli ir atsisako zaisti kazka panasaus i futbola, sakydami, kad jus bandykit zaisti, o mums tiks ir points. O gal kokia kontra? Ir taip pralaimeta buvo periodems cia minetiems varzovams. Prie ko sissoko ir winks? Kad net ir budami pilno puolimo potencialo, tai yra su kane, labai sunkiai sekantis puolime ir lipant ant vartu sie zmones kamsydavo skyles gynyboj ir valydavo visus kas bandydavo kazka organizuoti tottenhamo puseje. Taip pat nera Loriso, bet cia maza beda. Gazzaniga klausimas ar ne geresnis zaidejas.
Ka turime kitoje puseje? Beveik pilnai sveika sudeti, be knockaerto (vis dar suspenduotas) ir lyg Properis gavo trauma. Taciau team will not scoree 7 macuose is eiles. Taip, teisingai, 7 macuose.
Nesitikiu, kad demonstruos kazkoki gera puolima, bet isvada tokia, kad tottenhamui prastai finisuojant, skyliu atsivers nemazai. Plius turi ir standartams gerai tinkamu zaideju brightonas. Tottenhamas yra pavarges, points zinoma reikia, bet to pacio reikia ir brightonui dbr.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)