Select your timezone: Select
Ronaldo7

Real Madrid - Eibar

04/06 14:15
Προστέθηκε 2019/04/06 08:44 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 16.7%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 50.0%
  • Ψηφίστηκε: 6

Προγνωστικό: Real Madrid (-1.5) @1.920 7/10 -7.00

"Sunku motyvuoti zaidejus, kai nekovoji del nei vieno trofejaus" pasake Zidanas, po pralaimejimo Valencijai. Tiesa pasakius zodziai net ne nustebino o sokiravo, isgirdus is vieno taktiskiausiu savo kalbos maniera treneriu. Milijonieriai sportininkai siaip jau turetu buti motyvuoti kiekvienam macui, nepaisant to lemia jis ka ar ne. Bet realybej yra taip, kaip pasake zidanas, tik ta siaip jau iprasta slepti. Na bet izangai uzteks.
Motyvacijos jei kur ir reik rasti, tai zaidziant namuose. Tokia handicap namie suvaziavo 7/15 kartu. Nesuvaziavo dviejuose pralaimetuose macuose del red cardo, nesuvaziavo pries barca, atletika.
Eibaras siemet isvykose laimejo tik karta, daug lygiuju turi su vidutiniokais, taciau esmine problema kad demonstruoja labai prasta gynyba isvykose. O pries Madrida tai bus prazutinga. Tiesa per tokia handicap pralaimejo tik 3 macuose is 14, vienas is tu varzovu buvo barca. Butent blogai interpretuojami faktai siandien veda prie to, kad ta handicap su tokiu koeficientu nera bent jau -1,75.
Statymo esminiai pliusai, kad realas apgailetinai laimejo namie pries Huesca 3:2, Isvykoje pralaimejo Valencijai. Per siuos macus praleisdami net 4 golus.
Varzovas priesingai - atvyksta po Peru, taciau irgi neblizga gynyboje - per 4 macus praleido 8 golus. Toks zaidimas pries reala butu prazutingas.
Sezono galas, zaidejams kurie neturi pasitikejimo, reikia parodyti, kad kitamet jie dar nori buti Realo dalis. Zidanas po truputi tureti sugrazinti teams mentaliteta, taigi praleidus pirmuosius jo macus galima pagaliau pabandyti Madrida.
Isretejusios eibaro gretos, nera vieno svarbiausiu gyneju Arbilos, o praeitame mace Diopas gavo geltona kortele, ir del limito sitose rungtynese zaisti negales, pagrindines sudeties atraminis. team zaidzia kiek pasenusia 4-4-2, ir be dvieju cementuojanciu gynyba zaideju tikrai turetu buti dar labiau pazeidziamesni.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)