Select your timezone: Select
KMAbet

Stumbras - FK Panevezys

03/02 15:00
Προστέθηκε 2019/03/02 12:16 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 75.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 25.0%
  • Ψηφίστηκε: 4

Προγνωστικό: FK Panevezys Νίκη ή Ισοπαλία @110 8/10 -8.00

Nors visąlaik dalinuosi krepšinio pasiūla, bet kai žengia Lithuania futbolo A lyga, atkreipiu dėmesį ir į šią pasiūla, kuri man neša asmeniškai neblogą pelną. Tad jai gerai seksis, dalinsiuosi ir šį sezoną.

Gaila kad neturėjau laiko, kai Bet365 už tokį patį statymą davė 3.75 koeficientasicientą, bet imame tokį kokį turime. Stumbras šį sezoną nebebus team kuri kovos dėl medalių ir vietos Europos lygoje. Dar prieš under nei mėnesį nebuvo aišku, ar team apskritai žais A lygoje, nebuvo matyti jokių veiksmų iš teams pusės. Vienas didžiausių teams praradimų tarpsezonyje, ilgus metus Ghana sėkmingai teami dirigavęs ir jos viziją pildęs vyr. treneris M.Baretto. teami šį sezoną vadovaus portugalas. Tarpsezoniu komandą paliko 8 žaidėjai, tiek pat papildė. Tačiau svarbiausias faktas čia, kad team sezonui pradėjo ruoštis vos prieš 2 savaites. Tad naujam treneriui ir 8 naujimes žaidėjams toks laiko tarpas yra ženkliai per mažas. Sužaistos taip pat vos dvi kontrolinės rungtynės, nors ir both laimėtos, tačiau varžovai buvo pirmos lygos team.

Tuo tarpu Panevežys po ilgų metų turės savo komandą A lygoje. Didžiausias teams faktorius, bent jau sezono pradžioje bus tas, kad visi svarbiausiai teams žaidėjai liko komandoje. Treneris taip pat jau antrus metus vadovaus teami. Pire jų pridėjo dar periods aukštesnio meistriškumo futbolininkus, kurie turėtų komandą padaryti dar pajėgesne. Tad didžiausias teams koziris bus susižaidimas ne pirmą sezoną, kas duoda vaisių sezono pradžioje, kol kitos teams ieško savo žaidimo.

Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)