Select your timezone: Select
Ronaldo7

Tottenham - Chelsea

01/08 20:00
Προστέθηκε 2019/01/08 08:49 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 45.8%
  • Όχι: 12.5%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 41.7%
  • Ψηφίστηκε: 24

Προγνωστικό: Tottenham @2.550 6/10 +9.30

Carabao cup arba EFL taure.
Tottenham
Maciau visas prognozuojamas sudetis ir trenerio komentaru. Aisku tas, kad visas deadly 4 prades starte, kaip ir over/under aisku, kad atraminisis zais winks ir sissoko, nes net faktiskai nelabai yra ka leisti, o jie abu demonstruoja puikia forma, sissoko isvis hustlina kaip zveris. Gali keistis fullbackai (asmeniskai didelio skirtumo man nera), o cb tikrai nezais Janas, nes dar po traumos, taigi zais alderweireldas + sanchez. Galbut taureje ir leistu foyth+sanchez (kuo siaip labai abejoju) bet jau tokio lygmens ir tokios svarbos mace, tokiu cirku nebus. Ant vartu galbut bus Gazzaniga, bet jis siemet turejo tokiu geru macu, kad kai kurie kalbejo, kad gal Lorisui reiktu ir PL pailset.
Chelsea: vienur prognozuoja ir tokius zaidejus kaip Barkley starte, kitur lyg ir viduri noretu islaikyti panasu i PL macus. Gali nebut ir Kovaciciaus bent starte. Hudson-Odoi greiciau po gero maco bus priekyje, o gale Christensenas vietoj Luizo, ir zinant ji - man sita vieta trapi.
koeficientas: man logikos tai neturi visai. Pastaruju metu mačai namie visi Tottenhamo naudai, Su viena isimtimi sezono pradzioje. mačas bus ir atsakomasis, bet cia gali argumentas but i both puses, taciau scoreus gola, pralaimejimas minimalus chelsiui nebutu blogas score. Tottenhamo forma ispudinga, nuovargis pasijaute viduryje ties winks-sissoko uztai tai kainavo mača wolvsam, taciau dabar pailsejus turetu viskas buti gerai. Chelsea pamete savo sezono pradzios forma.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)