Select your timezone: Select
BRE

Nishikori - Hewitt

06/21 12:00
Added 2011/06/19 15:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Nishikori (1st set - Hewitt) @-111 8/10 +7.20

Vienintelis kabliukas šiame statyme - dabartinis Hewitto statusas po žolės turnyrų Halle ir Eastbourne. Turnyre Halle turėjo visus šansus įveikti to turnyro nugalėtoją, nesustabdomai žaidusį Kohlschreiberį. Viskas pagrinde sprendėsi pirmojo seto TieBreake kur vokiečiui smarkiai šypsojosi sėkmė. Tame TieBreake Hewittas gan stipriai slystelėjo ir drėbėsi ant žolės, o pralaimėjęs TieBreak antrajame sete jau neatrodė toks šviežias ir judrus. Jau po kelių dienų australų pažiba Hewittas kėlėsi į Angliją, tačiau ten jam turnyras nebuvo ilgas. Buvo sutriuškintas Olivier Rochus 2-6 0-3 (Ret). Hewittas pasitraukė dėl tos pačios pasuktos pėdos turnyre Vokietijoje. Kaip raso Heraldsun ir Fox Sports, Hewittas daro viską kad būtų pilnai pasirengęs mačui su Nishikori, kadangi kaip žinome, pralaimėjimas jau pirmajame rate gerokai pakoreguotų australo poziciją reitinguose (pralaimėjimas Hewittą iš 130 pozicijos numestų net už antrojo šimtuko ribos ~205 vietą).
Hewitto foroma iki traumos buvo tikrai nebloga. Nesunkiai Vokietijoje nugalėtas tiek L. Mayer 6-2 6-3, tiek neblogą formą rodantis italas Seppi 6-4 6-4. Kaip minėjau, mačas prieš Kohlschreiberį galėjo susiklostyti ir kitaip, pralaimėta 6-7(4) 3-6.
Nors Nishikori nukeliavo iki pat Eastbourno finalo, kur buvo sutriuškintas Tipsareviciaus, kažkokio ypatingo įspūdžio jis man nepaliko. Padavimas net ir ant žolės nėra žudantis ir lengvai sugaudomas, žaisti winneriui irgi sekasi kaip kada, dažniausiai laukiama varžovo klaidos (iš Hewitto jų laukti būtų kvaila).
Lietingas ir vėjingas klimatas Anglijoje vargu ar bus kažkoks didelis minusas Hewittui, jei mačas bus atidėtas dėl lietaus į tolimesnį laiką tai tik suteiks laiko Hewitto pėdos atsistatymui.
Reziumuojant, mano manymu, jei tik Hewittas spės atsistatyti po nyktelėtos pėdos traumos, Nishikori neturėtų būti kažkoks nenugalimas varžovas.

Pirmo seto pergalės variantas kiek geresnis. Hewittas turėtų būti nusiteikęs su japonu susitvarkyti greitai daugiau nežalojant savo sveikatos. Todėl manau pirmą seta tikrai gali ištraukti, esant pėdos skausmui jis gal dar nebus pasiekęs tokios ribos kad Hewittas negalėtų testi susitikimo.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)